Campanya per identificar i esterilitzar mascotes a preus reduïts

sóc responsableFins al 30 d'abril, les persones interessades a identificar o esterilitzar les seves mascotes poden dirigir-se al Centre Veterinari Teià i beneficiar-se d'una rebaixa substancial en qualsevol d'aquests dos serveis pel fet d'estar adherit a la campanya Sóc responsable.

La iniciativa, que enguany arriba a la sisena edició, té com a objectius prevenir la pèrdua i la sobrepoblació de mascotes abandonades. Segons la Fundació per a l’Assessorament i l’Acció en Defensa dels Animals (FAADA), que n’és la impulsora, a l’Estat espanyol cada any es recullen més de 140.000 animals de companyia en protectores i centres d’acollida “i un dels motius és la cria particular”.

35 euros
D'acord amb l'ordenança municipal sobre tinença responsable d'animals domèstics, les regidories de Sanitat i Medi Ambient recorden que els gossos, els gats i les fures han d'estar obligatòriament identificats amb microxip i inscrits en el cens municipal de mascotes.

La inscripció en el cens es realitza a l'Ajuntament i és totalment gratuïta, però abans cal identificar l’animal amb un microxip. Fins al dia 30, el preu promocional per aquest servei al Centre Veterinari de Teià és de 35 euros.

Per a qui ho vulgui, l’esterilització també està bonificada, però el seu cost depèn de l’espècie, el gènere (mascle o femella), la mida de l’animal i la medicació del post-operatori.

Per beneficiar-se de qualsevol dels descomptes, abans cal accedir al web de FAADA, emplenar un formulari i apuntar el codi d’inscripció de cada animal, ja que haureu de facilitar-lo al vostre veterinari. Trobareu el formulari clicant aquest enllaç. Si teniu qualsevol consulta, no dubteu a trucar al Centre Veterinari Teià: 93 540 41 21.

Ajuntamentdeteia