L’Ajuntament expressa el seu condol per la mort en accident d’un noi a Teià

L’Ajuntament de Teià vol expressar la seva consternació i condol per la mort de l’adolescent de 13 anys que aquesta tarda s’ha precipitat al buit en una fàbrica abandonada de la població. El noi era veí del Masnou, alumne de l'Institut Maremar i jugador del Teià Futbol Cinc, i havia accedit al recinte acompanyat de tres companys més. Després de pujar a la teulada, el sostre ha cedit i el menor ha caigut des d’una alçada de més de 10 metres.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat un helicòpter medicalitzat i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que n’han certificat la mort. També s’hi han atansat efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local, així com l’alcalde, Andreu Bosch, i diversos regidors del govern municipal per atendre la premsa i fer costat als companys de l'accidentat, que han estat atesos amb ajut psicològic a l'ABP dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar. Fins a la fàbrica també s'hi han acostat l'alcalde i la regidora de seguretat ciutadana del Masnou.

Decret d’enderroc
Després de fer-ho avui per telèfon, l’alcalde s’entrevistarà demà amb la propietat de la finca, que es troba en concurs de creditors, per anunciar-li que dictarà un decret d’enderroc de la nau, després de disposar dels informes dels serveis tècnics municipals i de la policia científica.

Aluminis Sala era una empresa destinada al tractament de ferralla d’alumini i va cessar la seva activitat fa aproximadament 10 anys. Al llarg d’aquest temps, l’Ajuntament ja havia instat el tancament del perímetre i l'accés al solar en diverses ocasions.

Demà, l'Ajuntament de Teià decretarà tres dies de dol oficial amb les banderes a mig pal.


Ajuntamentdeteia