Cèlia i Júlia Carbonell, campiones estatals de bàsquet en categoria cadet

campionesLes germanes Cèlia i Júlia Carbonell s’han proclamat campiones d’Espanya de bàsquet en categoria cadet per segona temporada consecutiva defensant els colors del CB Snatt’s Sant Adrià. Després d’una arrencada fulgurant, que va situar un 6-20 al final del primer quart i un parcial de 19 a 34 a la mitja part, l’equip del Besòs es va imposar per 45 a 68 a l’Stadium Casablanca de Saragossa en la final de la competició disputada el passat dissabte, dia 27, a Huelva.

A més, Cèlia va ser escollida la millor jugadora del partit, amb una valoració de +20, després d’anotar 18 punts, capturar 3 rebots i fer 3 assistències al llarg dels 26 minuts que va estar sobre el parquet. La crònica del diari local Huelva Ya destaca el gran paper de la teianenca.

Immediatament després del triomf, l’Ajuntament de Teià s’ha posat en contacte amb el club i la família de les esportistes per organitzar una recepció oficial similar a la de l’any passat com a reconeixement a la seva trajectòria i la seva etapa formativa a l’AE Teià.

Final territorial
Com les germanes Carbonell, tres companys seus de l’Institut Turó d’en Baldiri han disputat també aquest cap de setmana la final territorial de Barcelona en la categoria cadet masculí. Es tracta dels teianencs Roger Tejerina i Èric Nicolás, i del masnoví Joel Baldomà, enquadrats en les files del CB Vive El Masnou.

Després de conquerir la lliga, el cadet A del Masnou va obtenir una plaça en la final, que va perdre a domicili per 66 a 50 davant el Club Esportiu Bàsquet Sant Jordi de Rubí.

Eliminatòries de futbol sala
Aquests dies, qui també ha superat les seves eliminatòries és el Teià Futbol Cinc. L’equip femení va superar diumenge per 3 a 8 el Castellbisbal en la fase de play-off i es va classificar per a la final a quatre que es disputarà Tiana el pròxim diumenge 4 de juny. Per la seva part, el cadet femení va guanyar 1 a 8 l’Icària i va aconseguir igualment el pas a la final del campionat de lliga.

Ajuntamentdeteia