La plantilla de la Policia Local cobreix la plaça de caporal

caporal02Ahir es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Teià la cerimònia d’imposició de galons a Francisco Ortiz com a nou caporal de la Policia Local. L’acte va tenir lloc en presència de l’alcalde, Andreu Bosch, i el regidor de Governació, Yago Albert, així com del secretari municipal, el sotsinspector del cos i diversos companys.

Albert va definir Ortiz com “una persona dedicada a la feina amb una trajectòria exemplar” i va explicar que cobreix la plaça en comissió de serveis amb efectes des de l’1 de juny. Amb el seu nomenament, la plantilla policial queda consolidada amb 10 agents de carrer, una administrativa, un caporal i un sotsinspector.

Segons el titular de Governació, “es tracta d’una figura organitzativa que s’implanta per primera vegada amb l’objectiu de millorar l’estructura i l’operativitat del cos, ja que permetrà descarregar el sotsinspector de tasques rutinàries per centrar-se en qüestions com la seguretat i la mobilitat”. Com a comandament intermedi, “el caporal està més a prop dels agents per poder entendre les seves necessitats i té plena capacitat per supervisar la seva feina”.

Ajuntamentdeteia