La Biblioteca torna a expedir passaports per als lectors més joves

VentallAmb l’inici de les vacances escolars, la Biblioteca Municipal de can Llaurador redobla les activitats destinades al públic infantil i adolescent. Com cada estiu, la Biblioteca torna a expedir passaports a l’aventura per als usuaris que s’enduguin en préstec almenys cinc llibres, cd’s o dvd’s, des d’ara i fins al setembre. De passaports n’hi ha d’infantils (de 7 a 11 anys) i de joves (de 12 a 16). La iniciativa pretén estimular la cultura com a forma d’oci i garanteix regals per a tots els participants, així com el sorteig d’entrades i sortides a l’Agora Skate, el Cim d’Àligues, el Parc d’Atraccions del Tibidabo, la Sala Golem o l’Skating Club.

Per motivar la resta de franges d’edat, cada dijous de juliol de 17h a 20h hi haurà una parada de llibres de segona mà gratuïts a l’entrada de l’equipament.

Gimcana per a adolescents
El dia 12 de juliol a les 18.30h, la Biblioteca i el Casal de Joves han programat una gimcana per a nois i noies de més de 12 anys sobre els secrets ocults en els llibres. Es titula En busca del llibre perdut i els participants hauran de formar equips de tres persones per poder trobar un misteriós cofre que conté una magnífica recompensa.

Contes i tallers per a infants
Durant el mes de juliol, la Biblioteca organitza dues sessions de contes per a nens i nenes majors de 3 anys. El dia 4 a les 18h, Queralt Viladevall explicarà tres llegendes sobre el nostre sistema planetari, seguides d’un taller de construcció de coets. I el dia 18, a la mateixa hora, la bibliotecària Ivana Ares narrarà la història de la Ditona, de Hans Christian Andersen, i, a continuació, tindrà lloc un taller amb elements naturals (sorra, branques, fulles...).

Final de projecte
Avui, dia 30 de juny, finalitza el projecte de dinamització comercial La Biblioteca, aparador del comerç local, amb el sorteig d’una ampliació de 60 x 40 cm en paper fotogràfic brillant per gentilesa de la papereria Riera-8. Amb la promoció d’aquest establiment es posa fi a una iniciativa que ha servit per donar a conèixer els serveis de deu negocis i botigues de la població: Espai Satvas (octubre), Desenvolupament Humà (novembre), Can Marcual i el Racó de les Flors (desembre), Farmàcia de Teià (febrer), Celler Serra Sant Mateu (març), papereria el Trèvol Màgic (abril), perruqueria Dolors Badia (maig) i papereria Riera-8 (juny).

Ajuntamentdeteia