L’Onze de Setembre, una Diada molt especial

11set2017El proper Onze de Setembre Teià viurà una Diada Nacional de Catalunya molt especial. Per dues raons: per la proximitat del referèndum d’autodeterminació anunciat pel Govern de la Generalitat per a l’1 d’octubre, i per l’homenatge a títol pòstum que es farà a l’artista teianenc Gerard Rosés.

Recentment traspassat, Rosés és autor del monument a la sardana que hi ha al parc de can Godó. Diumenge dia 10, vigília de l’Onze, tindrà lloc a les 20h la inauguració de la nova il·luminació amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Premià.

L’endemà dilluns, dia 11, l’Ajuntament organitza una jornada de portes obertes perquè els visitants puguin conèixer les dependències municipals, amb especial atenció al quadre de Rosés que guarneix la sala de plens, i gaudeixin de la vista panoràmica que hi ha des del terrat de l’edifici.

Ofrena floral
Com cada any, l’acte central de la Diada serà l’ofrena floral que els membres del consistori i les entitats locals del poble tributaran als màrtirs de 1714 als peus del monòlit dedicat al coronel teianenc Sebastià Dalmau i al conseller en cap Rafael Casanova, a les 11.30h, al parc de can Godó. L’homenatge es clourà amb la interpretació conjunta de l’himne dels Segadors per part de les corals de Teià i la Banda Municipal.

Ajuntamentdeteia