Millores per valor de 30.000 euros en pavimentació i enllumenat

milloresEn les darreres setmanes, l’Ajuntament de Teià ha dut a terme diversos treballs de millora de l’asfaltat i la il·luminació de la via pública.

En concret, s’han destinat 17.000 euros a la pavimentació de la cruïlla entre els carrers Puigoriol i Fivaller, així com a la reparació dels desperfectes provocats per les arrels dels arbres que hi havia en el tram de vorera comprès entre els números 11 i 19 del carrer dels Pins.

D’altra banda, aquesta setmana finalitzaran els treballs iniciats el passat dia 18 per a la instal·lació de 4 columnes de llum -3 dobles i 1 d’individual- a l’entorn del tanatori i el cementiri municipal. D’aquesta manera, l’accés al recinte disposarà d’il·luminació vertical fins a les dotze de la nit, hora a partir de la qual seguiran enceses les balises del vial qui hi mena.

L’actuació, valorada en 12.000 euros, ha estat realitzada per l’empresa concessionària del servei d’enllumenat públic. Es tracta d’una obra proposada com a millora en l’oferta guanyadora del concurs d’adjudicació l’abril de 2016, per la qual cosa no té cap cost per a les arques municipals.

Ajuntamentdeteia