El premi Teianenc de l’any ja té candidats

candidats 2017La convocatòria al Teianenc de l’any 2017 ja compta amb dos finalistes. Les persones nominades han estat proposades pels veïns i veïnes del poble durant la fase de presentació de candidatures, que va finalitzar el passat 26 de setembre.

Els candidats són dos esportistes: Cèlia Carbonell, “per haver estat escollida la millor jugadora de la final i campiona de la lliga espanyola de bàsquet en categoria cadet per segona temporada consecutiva amb el CB Snatt’s Femení Sant Adrià”, i Josep Villagrasa, “per la seva idea de participar en la Marató de Barcelona amb els Gegants i haver-ho organitzat amb gran èxit en favor d’una causa humanitària”.

Tal com preveuen les bases del guardó, des d’avui i fins al 7 de novembre tots els veïns i veïnes de Teià majors de 16 anys poden votar un dels candidats. La votació es pot fer en línia a través d’aquest enllaç, o bé presencialment a l’Ajuntament, La Unió o La Biblioteca de can Llaurador.

El nom de la persona guanyadora es farà públic l’11 de novembre, coincidint amb la cerimònia de lliurament del Tei de Plata, en el marc de la Festa Major de Sant Martí.

Ajuntamentdeteia