L’Ajuntament ofereix una feina de Participació Ciutadana a joves desocupats

participaL’Ajuntament de Teià ha publicat una oferta de feina per a joves aturats que estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i el Servei Català d’Ocupació i que tinguin menys de 30 anys. En concret, s’ofereix un lloc de treball per cobrir la plaça de dinamitzador de Participació Ciutadana amb l’objectiu de vetllar pel desplegament del Pla de treball 2017-2022 d’aquesta regidoria recentment aprovat pel ple.

D’acord amb la resolució de la Generalitat de Catalunya d’aquesta convocatòria, contractació tindrà les característiques d’un contracte en pràctiques remunerades de 6 mesos no prorrogables, amb un període de prova d’un mes. El règim de dedicació serà de jornada completa, de dilluns a divendres. A més de la plaça vacant, l’Ajuntament crearà una borsa de treball per cobrir possibles necessitats fins al final del període de subvenció.

Per optar-hi, les persones candidates hauran d’acreditar estar en possessió d’un grau universitari en ciències econòmiques o socials, o bé un cicle de formació de grau superior d’animació sociocultural i turística, de mediació comunicativa o d’administració i finances.

Els interessats poden consultar les bases de la convocatòria, així com la documentació que cal aportar, en el tauler d’anuncis virtual de l’Ajuntament clicant aquest enllaç. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el pròxim dilluns 30 d’octubre.

Per a qualsevol informació suplementària, podeu adreçar la vostra consulta al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntamentdeteia