Aquest dissabte, restricció d’aparcament i pas alternatiu a la Riera

Can BassolsAmb motiu de la celebració del pregó i el correfoc de la Festa Major de Teià, la Policia Local informa que el proper dissabte 4 de novembre, a partir de les 13h, es produiran restriccions de pas i d’estacionament al Passeig de la Riera, a l’alçada del parc de can Godó.

La instal·lació d’un escenari enmig de la calçada provocarà el tall de la circulació de vehicles en ambdós sentits en el passeig de la Riera, en el tram comprès entre el Torrent de can Mateu i el carrer de can Bassols.

Per donar-ne compte de tot plegat, la Policia Local ha distribuït fulls informatius a les bústies dels veïns que resideixen en els carrers afectats.

Prohibició d’aparcament
A partir de les 13h de dissabte no es podrà estacionar al passeig de la Riera en el tram comprès entre els carrers de Sebastià Dalmau i de les Escales, així com en els carrers de Can Bassols i Eucaliptus. Els vehicles que s’hi trobin aparcats a partir de l’esmentada hora seran retirats amb grua.

Pas alternatiu
Mentre estigui tancat el trànsit al passeig la Riera, s’habilitarà un pas alternatiu regulat per semàfor a través del carrer de can Bassols. D’aquesta manera, els cotxes que vagin en direcció muntanya es reincorporaran a la Riera través del torrent de can Mateu, mentre que els que ho facin en sentit invers evitaran el tall a través dels carrers Onze de Setembre, Eucaliptus i can Bassols.

Aparcaments privats
La Policia Local fa una crida als usuaris dels pàrquings dels habitatges de can Bassols perquè en el moment d’incorporar-se a la via tinguin especial cura, comprovant el sentit de la circulació que es desenvolupa en cada moment mitjançant la regulació semafòrica.

Per a qualsevol aclariment, podeu adreçar-vos a la Policia Local als telèfons 666 53 58 58 o 666 59 67 42.

Ajuntamentdeteia