El cap de setmana torna La Marató de TV3

marató2017Un any més, ja és tot a punt a Teià per col·laborar amb La Marató de TV3 mitjançant l’organització d’un seguit d’activitats solidàries que involucren bona part del teixit associatiu de la població.

Dissabte dia 16 tindrà lloc la cinquena edició del Nadal al carrer. A partir de les 11.30h, la plaça de les Teixidores i Ordidores acollirà les actuacions dels alumnes de música i cant coral de l’Escola Cadença, i la posada en escena de cant, ball i teatre de l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales. En paral·lel s’hi faran tallers de maquillatge i photocall, i s’oferiran pastissos, xocolata i caldo de Nadal.

Meditació i xerrada mèdica
Diumenge concentrarà la major part de les accions de conscienciació amb la causa que inspira l’edició d’enguany de La Marató: les malalties infeccioses. A les 10.30h, la plaça de Sant Martí serà l’escenari d’un exercici de meditació col·lectiva destinat a millorar el benestar físic i espiritual. Dirigida per Teresa Puyol, de Desenvolupament Humà, la sessió consistirà a formar una rotllana en forma de cor entre tots els participants, per la qual cosa es recomana que tothom porti alguna peça de roba de color vermell o rosat.

Mitja hora més tard, a les 11h, el doctor Manel Pujol, cap del servei d’urgències de la clínica Nostra Senyora del Remei, pronunciarà a La Unió una conferència sobre les malalties infeccioses. Durant la xerrada, els assistents podran prendre un cafè a benefici de La Marató.

Activitats esportives i per a infants
Entre les 11h i les 14h, els més menuts trobaran gresca i diversió al carrer de Pere Noguera, on l’Esplai Itaca prepararà diversos jocs de cucanyes amb pilotes, cordes i pintures facials, i els Dimonis de Teià hi duran el Batraci perquè tothom qui vulgui es disfressi de diable i se’n pugui fer una fotografia.

A la mateixa hora, al parc de can Godó, l’Agrupació Esportiva Teià organitzarà un torneig 3x3 de bàsquet amb tres categories: fins a 12 anys, de 12 a 18, i més de 18. Les persones interessades s’hi poden inscriure a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Concerts i teatre solidaris
Per últim, la Banda Municipal de Teià i les corals de Teià oferiran sengles concerts a les 12h i les 13.30h a La Unió i l’església de Sant Martí, respectivament.

També la societat La Flor de la Palma s’afegeix a La Marató destinant-hi 1 euro de cadascuna de les entrades que es venguin per a per a les funcions dels dies 23, 25 i 26 de desembre de l’obra Nadal a cals Cupiello.

Activitats del CET
Com ja és habitual per aquestes dates, el Club Excursionista de Teià també aporta una part de la recaptació de les seves activitats a La Marató, que enguany han consistit en la Teialada del 19 de novembre i diverses sortides de running, alta muntanya i senderisme.

Ajuntamentdeteia