Tot a punt per celebrar Nadal i rebre els Reis

Nadal al carrerLa representació del cant litúrgic de la Sibil·la a l’església parroquial de Sant Martí el passat 2 de desembre va donar el tret de sortida a la celebració del cicle de Nadal i Reis a Teià, amb una programació d’activitats fins al 14 de gener destinades a tots els públics.

El cap de setmana passat va tenir lloc la cinquena edició del Nadal al carrer organitzada per l’Escola Cadença i l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, en col·laboració amb La Marató de TV3, i l’actuació de la Banda Municipal. Dissabte a la tarda es va inaugurar a La Unió el pessebre monumental creat pel Grup de Pessebristes de Teià i l’endemà es va representar el tradicional pessebre vivent a la Rectoria, així com el concert de Nadal de les corals del poble.

Propers actes
El cap de setmana vinent ve marcat per la representació teatral de l’obra Nadal a cals Cupiello a La Flor de la Palma en tres sessions gairebé consecutives els dies 23, 25 i 26. Per la seva part, aquest divendres La Unió acollirà una nova edició de cinefòrum en què es projectarà la pel·lícula de François Truffaut Julia et Jim a les 18h i el Casal de Joves celebrarà a partir de les 21h una Festa de Nadal amb sopar, cançons i l’amic invisible. Dissabte 23 a les 18h, els paradistes del Mercat sortejaran sis lots de productes d'alimentació: una panera per cada parada i una de més gran confegida amb el suport de l’Ajuntament. I diumenge 24 tindrà lloc la tradicional cantada de nadales, amb ressopó inclòs, just després de la Missa del Gall.

Cavalcada de Reis
El 29 de desembre a les 17h, a La Unió, es farà el passi de la pel·lícula infantil Finding Dory i el dia 3 de gener, a la mateixa hora i el mateix lloc, es realitzarà el taller de fanalets. Aquella tarda, Teià rebrà la visita del patge reial, a punt per recollir les cartes de desitjos per lliurar-les als Reis d’Orient. Ses Majestats arribaran el dia 5 a partir de les 18h procedents de Sant Berger. S’hi deixaran veure amb les seves noves carrosses i abans de marxar s’instal·laran una estona a la porta de l’església perquè els nens i nenes que vulguin s’hi puguin sincerar abans d’escalfar-se les mans i l’estómac amb un bon got de xocolata desfeta.

I per acabar, el diumenge 14 de gener a les 13.30h es farà el lliurament dels premis del concurs de fotografia del pessebre artístic, a La Unió.

Ajuntamentdeteia