Enllesteixen obres a la via pública per import de 100.000 euros

baixos01L’Ajuntament de Teià aprofita les Festes de Nadal per executar diversos treballs en dependències i espais públics del municipi per un import global aproximat de 100.000 euros.

Baixos de l’Ajuntament
Després d’un mes de feina, aquesta setmana han quedat pràcticament enllestides les obres de consolidació i restauració de les dues sales que hi ha sota la terrassa d’entrada a l’Ajuntament, que estava apuntalada i amenaçava ruïna. Tal com ja vam informar el passat 4 de desembre, en aquest cas s’hi han invertit 24.550 euros a substituir el forjat del sostre, refer les voltes que el sostenen, sanejar les parets i fer un terra nou. A nivell exterior s’ha canviat el paviment exterior de la coberta per evitar humitats i filtracions, i s’ha arrebossat la façana que dóna a la Baixada de les Moreres.

Segons l’alcalde, Andreu Bosch, “l’espai recuperat serà destinat a acollir-hi serveis municipals, si bé encara s’han d’acabar de definir”.

Rotonda i millores de pavimentació
Abans de cloure l’any l’Ajuntament va donar per finalitzades un grapat d’intervencions de substitució i millora del paviment asfàltic en diversos trams dels carrers de Josep Puigoriol, Mirador i Ramon Trias Fargas, per un import total de 27.500 euros.
carrers01
Des de mitjan desembre s’està construint una rotonda al final del carrer de Víctor Font Gual. Les obres inclouen l'explanació del terreny i la compactació del ferm amb maquinària pesant, així com la construcció d'un mur de contenció amb gabions de pedra a la part de migdia. La plataforma resultant està delimitada per un encintat de vorades i rigoles de formigó, i conté un petit giratori d'obra al mig.

Per a l’alcalde, “es tracta d’una assignatura pendent en matèria de mobilitat i seguretat per als veïns d'aquest carrer que dóna a l'avinguda Kennedy”, ja que permetrà el gir i facilitarà la maniobrabilitat dels vehicles d’emergències en cas de necessitat. El carrer també dóna accés a alguns camps de conreu. El cost de l'actuació ascendeix a 48.279 euros i és previst que finalitzin ben aviat. En les següents imatges podeu veure l'evolució dels treballs d'aquests darrers dies:

rotonda01


Ajuntamentdeteia