Teià fa la seva contribució a La Marató de TV3

Marato 2017L’Ajuntament ha ordenat avui el segon ingrés dels diners recollits a Teià a favor de La Marató de TV3 en motiu de la campanya de mecenatge per a la investigació de les malalties infeccioses que es va dur a terme el passat mes de desembre. La recaptació ha estat de 1.083 euros, un import gairebé idèntic als 1.096 euros de l’edició anterior. En el conjunt del país s'ha registrat la mateixa tendència i en aquests moments la suma global, encara provisional, supera els 7,2 milions d’euros.

En el cas de Teià, les accions realitzades van ser impulsades per diverses entitats, amb el suport de la Regidoria de Participació Ciutadana, que s’ha encarregat de coordinar i donar a conèixer el programa, facilitar la intendència i dur a terme el recompte de donatius.

Al llarg del mes de desembre, la Biblioteca de can Llaurador va recaptar 213 euros amb la venda de llibres de segona mà. Les actuacions artístiques i les activitats lúdiques organitzades al parc de can Godó i el carrer de Pere Noguera els dies 16 i 17 de desembre per part de l’Escola de Música Cadença, l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, l’AE Teià, l’Esplai Itaca, els Dimonis de Teià i la Banda Municipal de Música van aconseguir 278 euros. La resta de diners, fins arribar a completar la xifra, procedeixen del concert ofert per les corals del poble a l’església de Sant Martí, i, sobretot, del donatiu d’1 euro per cadascuna de les entrades venudes per assistir a de l'obra 'Nadal a cals Cupiello' que el grup Teiatre va representar els dies 23, 25 i 26 de desembre a la Societat La Flor de la Palma.

A més de les donacions vehiculades a través de l’Ajuntament, hi ha altres entitats i col·lectius locals com el Casal de la Gent Gran i el Club Excursionista Teià que van organitzar activitats complementàries i que han ingressat 100€ i 370€, respectivament, a favor de La Marató.

Ajuntamentdeteia