Llibres i pel·lícules, la nova proposta del Casal de Joves

HarryEl Casal de Joves i la Biblioteca can Llaurador de Teià han posat en marxa una nova proposta cultural adreçada als joves i adolescents: “una mena de Club de Lectura Juvenil per desmentir que els joves i els llibres són com l’aigua i l’oli, que mai no es barregen”, explica el tècnic Marc Panal.

Per fer-ho possible, es proposaran lectures que hagin servit d’inspiració a una pel·lícula de cinema. En aquest cas, es tracta de fer-ho al revés: primer es projecta el film i es realitzen activitats lúdiques sobre la història que narra i els personatges que hi apareixen, i després es deixa un mes de marge per llegir el llibre. Val a dir que no cal tenir-lo i comprar-lo, ja que es pot demanar en préstec al mateix Casal. En acabat, els participants hauran de dir què els ha agradat més: si l’original o l’adaptació cinematogràfica.

Avui, Harry Potter
Per començar i coincidint amb la celebració mundial de la Harry Potter Book Night, avui divendres a les 18h es farà el passi de la pel·lícula Harry Potter i la pedra filosofal al Casal de Joves, acompanyat d’aperitius, jocs i concursos.

Ajuntamentdeteia