Amplien els horaris de bus entre Teià i l’estació d’Ocata

Millores c15L’Ajuntament de Teià i Moventis, l’empresa concessionària de la línia de bus C-15, han arribat a un acord per allargar l’horari del servei una hora i mitja més el dissabte al vespre. Així, en comptes de finalitzar a les 20.10h, a partir d’ara l’últim bus passarà a les 21.40h.

La mesura entrarà en funcionament aquest mateix dissabte, dia 10 de febrer, i ha estat degudament comunicada mitjançant la reposició de la informació que hi ha a les parades, i properament s’editaran nous fulletons amb les noves expedicions des de Teià amb sortida a la cruïlla del passeig de la Riera i el carrer de l’Empordà a les 20.30h, a les 21h i a les 21.30h; i de tornada al poble des de l’estació a les 20.40h, a les 21.10h i a les 21.40h.

L’ampliació de l’horari respon a la demanda d’alguns usuaris i té un cost anual aproximat de 2.500 euros que serà assumit per l’Ajuntament, un cop descomptats els ingressos procedents de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per la cancel·lació de títols que facin els viatgers.

Per a més informació, podeu contactar directament amb Moventis al telèfon 93 798 11 00.

Millores a la línia Teià-Barcelona
Segons l’alcalde, Andreu Bosch, “la voluntat de l’Ajuntament és millorar les prestacions de totes les línies de transport públic”. Amb aquest propòsit, l’Ajuntament ha fet arribar una proposta a la Generalitat, consensuada amb Moventis i Sagalés, per estendre a dissabte el servei de la línia C-8 entre Teià i Barcelona. La sol·licitud està a l’espera de ser valorada pels tècnics de la Direcció General de Transports i Mobilitat, si bé l’alcalde s’hi mostra optimista: “Hi ha molta demanda ciutadana i els dies feiners està funcionant molt bé”, assegura.

Ajuntamentdeteia