400 persones trien el millor refrany de Sant Jordi

2018 Refrany guanyadorCoincidint amb la diada de Sant Jordi i a fi de commemorar l'any Pompeu Fabra, Òmnium Cultural i l'Oficina de Català de Teià van idear un concurs per estimular el coneixement i l’ús dels refranys. Ara, els seus impulsors han fet balanç de la iniciativa, que va comptar amb la col·laboració d’una vintena d’establiments comercials i centres educatius i la participació de 400 persones.

Els impulsors de la iniciativa van seleccionar 20 refranys i els van penjar pels diferents equipaments i comerços del poble, juntament amb les butlletes perquè la gent votés el seu refrany preferit. D’entre totes les butlletes rebudes, el refrany que més va agradar va ser ‘una bona lectura, tot mal cura’.

Sorteig i col·laboradors

Tots els participants en el concurs van entrar en el sorteig d'un diccionari de frases fetes en català. La premiada va ser Berta Borràs, de l'Escola El Cim, que va recollir l'obsequi el dia 22 d'abril dins l'acte de celebració de la Mostra Literària.

Els organitzadors del concurs també han volgut agrair la implicació dels negocis i equipaments públics i escolars següents: Biblioteca Municipal can Llaurador, Can Marcual, CMC La Unió, Carnisseria Mònico, Casal de Joves, Escola Bressol Bambi, Escola Bressol Municipal Els Galamons, Escola El Cim, Farmàcia de Teià, Ferreteria Roca Rives, Floristeria Carla, Forn Mateu, Forn Nou, Institut Turó d'en Baldiri, Llibreria El Trèvol Màgic, Mercat Municipal, Merceria ca l'Oliver, Pastisseria Biel i Vegé.


Ajuntamentdeteia