El Club de Futbol Joventut portarà a França els colors de Teià

Joventut02Del 18 al 20 de maig, el Club de Futbol Joventut Teià viatjarà a la regió d’Occitània per participar en un torneig internacional que es disputarà a les localitats de Castelmaurou i Verfeil, prop de Tolosa de Llenguadoc.

Aquesta és la primera sortida a l’estranger del club blanc-i-verd, que ha aconseguit omplir un autocar sencer amb 30 nens i 40 adults, entre familiars i entrenadors. Els organitzadors de l’expedició expliquen que “hi portem quatre equips amb nanos de tres categories diferents, dels 5 als 11 anys: prebenjamins, benjamins i alevins”.

A França els esperen equips d’altres països europeus, amb els quals jugaran partits amb alineacions de 5 i 8 components.

El tresorer del club, Marc Jordan, explica que “al principi volíem anar a fer un torneig a la població italiana de Massarosa aprofitant que està agermanada amb Teià, però és un viatge massa llarg per fer-lo en només tres dies”, de manera que quan van rebre aquesta altra invitació no van dubtar ni un moment. “L'objectiu es fer pinya i que els nens visquin una experiència inoblidable representant els colors del seu poble”, remarca Jordan.

Ajuntamentdeteia