El Casal d’Estiu farà la volta al món en 25 dies

casal 2018Des d'avui i fins al 25 de maig teniu temps per apuntar-vos al Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Teià. Com l’any passat, l’agència de serveis de lleure i animació Brúixola serà l’encarregada de prestar el servei. En aquesta edició, les activitats programades giren a l’entorn d’un eix d’animació que té com a centre aconseguir la volta al món en 25 dies.

Com de costum, el Casal ofereix la possibilitat d’assistir-hi del 25 de juny al 27 de juliol, o bé de reservar-hi plaça per setmanes. Existeixen diverses combinacions horàries: matí de 9 a 13h, o bé matí i tarda de 9 a 17h amb la possibilitat de quedar-se o no a dinar, així com un servei complementari de permanències de 8 a 9h.

El gruix de les activitats es realitzarà a l’Institut Turó d’en Baldiri, si bé s’utilitzaran altres instal·lacions municipals com la piscina de Sant Berger tres cops a la setmana. A més, la resta de dies s’organitzaran jocs aquàtics amb un canó d’escuma per passar-s’ho bé i combatre la calor, i cada dijous es farà una excursió en autocar fora de la població. S’hi anirà, per exemple, a l’arborètum de Sant Maria de Palautordera, al parc de Francesc Macià de Malgrat de Mar, a Castell Ciuró i a l’espai natural de Sant Llorenç del Munt.

La proposta s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb continguts i activitats concebudes per a les diferents franges d’edat. El Casal està dirigit i dinamitzat per un equip d’educadors formats en les diferents necessitats del projecte, reforçat per un grup de suport en ocasió d’activitats extraordinàries (rocòdrom, canó d’escuma, bicicletes, jocs gegants...). També s’ha programat una nit de jocs optativa per fomentar la col·laboració entre petits i grans, el dia 19 de juliol.

Centre d’interès
Totes les activitats del Casal giraran al voltant d’una història: la volta al món en 25 dies amb mitjans sostenibles. Tibant d’aquest fil argumental, els nens i nenes del Casal aprendran els trets més característics de cada regió i cultura del món: des de la Capadòcia fins a Austràlia, passant per l’Índia, el Nepal i Indonèsia.

En el decurs d’aquesta aventura, cada setmana es presentarà una ambientació i una història autoconclusiva –que començarà dilluns i acabarà divendres– en què persones natives de cada país ens faran descobrir els seus menjars, músiques, danses, costums i creences.

Inscripcions

Com ja és habitual, el segon o tercer germà empadronats a Teià gaudiran d’un descompte del 25% sobre el preu setmanal, i les reserves per a la segona setmana o posteriors que es facin dins del període d’inscripcions gaudiran d’un 5% de descompte addicional.

Fins al 25 de maig us podeu apuntar a les oficines de l’Ajuntament pel matí, de 9h a 14h, i dijous a la tarda de 17h a 20h.

A continuació trobareu, adjunts, els documents següents: full d'inscripció, document amb consells i preus del Casal, i dossier informatiu amb les autoritzacions necessàries que cal presentar.
pdf Full_inscripcio.pdf 508Kb Downloads: 1,754

Full_inscripcio.pdf

pdf Consells_i_preus.pdf 451Kb Downloads: 1,703

Consells_i_preus.pdf

pdf Dossier_informatiu_i_autoritzacions.pdf 711Kb Downloads: 1,899

Dossier_informatiu_i_autoritzacions.pdf


Ajuntamentdeteia