Restriccions de trànsit i aparcament al Maridatge dels Sentits

Maridatge 01Aquests dies, Teià celebra la segona edició del Maridatge dels Sentits: perfum, flors i gastronomia. Aquest esdeveniment preveu la realització d’una fira els pròxims dies 26 i 27 de maig, la qual cosa generarà algunes afectacions sobre el trànsit i l’estacionament de vehicles en el nucli urbà de la població.

Per aquest motiu, aquests dies s’està distribuint una circular informativa a les bústies dels veïns amb les indicacions a seguir i es col·locaran tanques i senyals provisionals al carrer.

Les restriccions començaran divendres dia 25 al torrent de Casa Bru, la Baixada de les Moreres i les places de Missa i de Sant Jaume, coincidint amb el muntatge d’estands.

Les principals afectacions tindran lloc dissabte 26. Aquell dia, restarà prohibit de 7 a 22h l’estacionament i el pas de vehicles a la plaça de Catalunya, el torrent de Casa Bru, els carrers de les Flors i de J. Torrents, la plaça Sant Martí, el carrer de Caterina Albert Paradís, la Baixada de les Moreres, el carrer de Pere Noguera, la Rampa i la Plaça Sant Jaume. Aquesta limitació s’estendrà fins a la una de la matinada en el cas de les places de Sant Martí i de Sant Jaume.

A més d’aquests carrers, també quedarà prohibit de 7 a 22h el trànsit als carrers de les Guilleries, Maresme, Margarida Xirgu. Per la seva part, els residents a la carretera d’en Sarró hi podran accedir pel passeig de la Riera.

Com a alternativa, la resta de veïns i veïnes d’aquests carrers disposaran en les mateixes hores d’una reserva d’estacionament al passeig de la Riera en el tram comprès entre els carrers de Sebastià Dalmau i les Escales, mitjançant l’ús d’un distintiu que serà facilitat a l’Ajuntament fins avui dijous a les 20h. Aquesta autorització tindrà validesa per als dies 26 i 27 i se’n facilitarà només una per cada habitatge. En tots els casos, els vehicles que es trobin estacionats sense distintiu seran retirats amb grua.

Per atendre les necessitats dels firaires, s’habilitarà una zona d’estacionament reservat al torrent de can Mateu, per la qual cosa els vehicles procedents de la Molassa s’hauran d’incorporar al passeig de la Riera pel carrer de can Bassols entre les 7 i les 22h de dissabte.

Diumenge, les afectacions seran les mateixes en tots els supòsits, però en una franja horària menor: de 7 a 15h.

Per a qualsevol aclariment us podeu adreçar a la prefectura de Policia al passeig de la Riera, núm. 120, o bé als telèfons 666 53 58 58 i 93 555 71 14.

Ajuntamentdeteia