La futura consellera d’Agricultura inaugurarà la fira del Maridatge dels Sentits

fira 2017Demà dissabte a les 11h, la nova consellera d’Agricultura de la Generalitat, Teresa Jordà, tallarà la cinta inaugural de la fira del Maridatge dels Sentits.

Jordà, que fins ara havia estat diputada al Congrés, signarà en el llibre d’honor de l’Ajuntament i mantindrà una trobada amb diversos representants dels sectors econòmics que participen a la fira -des de la perfumeria a l’horticultura ecològica i el món del vi- per interessar-se pels seus projectes i conèixer les seves necessitats.

Després dels parlaments, la comitiva oficial es desplaçarà a peu des de la plaça de Catalunya i el torrent de Casa Bru fins a les places de Sant Martí i de Sant Jaume, seguida dels Gegants de Teià, per visitar les parades d’artesans i perfumistes.

En la seva estrena en el càrrec, Jordà estarà acompanyada de l’alcalde de Teià, Andreu Bosch; de la diputada de l’àrea de Territori de la Diputació de Barcelona, Rosa Funtané; del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, i del director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a Barcelona, Josep Pena.

D’aquesta manera es fa palès el suport econòmic i institucional de les dues administracions al Maridatge dels Sentits, que enguany rebrà 7.500 euros de la Diputació i 3.500 del Departament d’Agricultura.

fira 2017bActivitats
La fira, que dissabte serà oberta d’11 a 15h i de 17 a 20h, aplega una dotzena de perfumistes al torrent de Casa Bru (Agua de Baleares, Agua de Surf, Ainea Perfums, Akori, Aromes de Morella, Belsans, Bravanariz, Las Mediterráneas, Mood Natural i Oliver & co) i diversos estands de productes gastronòmics a la plaça de Sant Martí, des de formatges i cerveses artesanals fins als vins dels cellers de la DO Alella.

Durant tot el dia, s’oferiran diverses activitats, com ara un taller d’iniciació a la perfumeria, una exhibició d’alambins i destil·lació de vins i flors, una demostració d’art floral o un taller d’aromateràpia.

A les 13.30h hi haurà un vermut gastronòmic al Mercat Municipal a base de tapes i a les 20.30h tindrà lloc a la plaça de Sant Martí un tast culinari en el mateix format amb la participació de l’Associació de Paradistes del Mercat, Cafè de Baix, Ca la Rosi, David Pastisser, Forn de llenya Mateu, El Nou Antigó, La Palma, PamSucre, La Pizzeta, Ocata Fums i el Restaurant Club de Tennis Barcelona-Teià. La vetllada es clourà amb les actuacions musicals de la Banda Municipal de Teià i el duet Filferro.

Diumenge, la fira només obrirà pel matí, d’11 a 14.30h, i estarà voltada d’un seguit d’activitats complementàries com el muntatge i exposició de la catifa de flors de Corpus, la trobada de puntaires, la concentració de vehicles antics o l’espectacle infantil de la companyia Mr. Parfum. L’oferta gastronòmica, al seu torn, es concentrarà a l’entorn de les 13h i de 19h a 20.30h a la plaça de Sant Martí.

Per a més informació, consulteu el programa sencer en aquest enllaç.

Ajuntamentdeteia