Tallen tres dies el trànsit a l’avinguda Kennedy

pont02Les obres de pavimentació i connexió de l’enllumenat que es fan al pont de l’autopista C32 de Teià obligaran a tallar totalment el trànsit de vehicles durant tres dies.

Des de demà dimecres a les 8h i fins divendres a les 18h, l’avinguda de John Fitzgerald Kennedy restarà interrompuda en el tram comprès entre el passeig del Doctor Rodríguez de la Fuente, a Teià, i el carrer d'Artesa de Segre, al Masnou.

Durant tot aquest temps, existiran recorreguts alternatius que han estat consensuats per les policies dels dos municipis.

Aquests desviaments han estat degudament senyalitzats de la següent forma:

- La circulació de vehicles en sentit ascendent des del Masnou a Teià per l’avinguda Kennedy es desviarà a través dels carrers d’Artesa de Segre, i les avingudes del Comte Alba de Liste i de José Roca Suárez Llanos.

- La circulació de vehicles en direcció descendent de Teià al Masnou es realitzarà per la carretera vella, a través de les avingudes de José Roca Suárez Llanos, Comte Alba de Liste i Cusí i Fortunet.

- Per últim, la circulació de vehicles en sentit descendent de Teià a l’N-II es farà pel passeig de la Plana i la carretera paral·lela a la Riera de Teià, fins al sector comercial i la benzinera de l’N-II.

Millora de la seguretat
Les obres es van iniciar el passat 5 de març i tenen un cost de prop de 150.000 euros que seran finançats íntegrament per Invicat-Abertis, fruit del conveni signat amb l’Ajuntament de Teià el febrer de 2017.

Les actuacions que s’hi realitzen inclouen la reparació de l’estructura del viaducte i les juntes de dilatació, així com la renovació de les voreres i el paviment de la calçada superior. Per augmentar la seguretat dels seus usuaris s’hi estan construint dues barreres de formigó laterals amb il·luminació incorporada per tal de separar les voreres de l’espai per als vehicles.


Ajuntamentdeteia