Tallers, gimcanes i sortides al Casal de Joves

Estiu joveEl Casal de Joves ha organitzat un munt d’activitats destinades als joves i adolescents de Teià tots els dies de dimarts a divendres del 3 al 20 de juliol. El cap de setmana i dilluns, el Casal serà tancat. Totes les activitats són gratuïtes, tret de les excursions; el preu de les quals inclou el cost de l’activitat, l’assegurança i el transport en autocar.

Dimarts, taller
Els dimarts serà el dia dels tallers. La primera setmana es farà un taller per aprendre a decorar samarretes amb tints i retoladors. Dimarts dia 10, dissenyarem i aprendrem les tècniques per fer un graffiti, i dijous el pintarem a la paret de davant del Casal. Per últim, dimarts 17 hi ha previst un taller per pintar tasses blanques amb retolador.

Dimecres, sortida
Cada dimecres anirem a escampar la boira. Aquestes sortides són obertes també als joves majors de 18 anys. En concret, el dia 4 farem una gimcana per equips pel barri de Sant Pere de Barcelona per desxifrar les pistes i superar les proves necessàries per resoldre un crim enigmàtic. El següent dimecres, dia 11, ens divertirem a l’aire lliure al Làser Combat de Santa Susanna i, per acabar, el dia 18 anirem a saltar als matalassos elàstics del Jumping Extreme de Mataró.

Dijous, sèries i videojocs
El dijous 5 de juliol s’ha organitzat una Gimcana Friki per Teià inspirada en l’univers de les sèries i pel·lícules de ficció juvenils. La resolució de les proves s’haurà de fer a través de whatsapp, i l’equip guanyador s’endurà de premi una targeta de 50 euros per a Netflix. Per acabar-ho d’adobar, el dia 19 transformarem el Casal de Joves en un saló recreatiu, amb tota mena de consoles (PS4, X-Box...) i videojocs.

Divendres, beuratges i comiat
El primer divendres del mes ballarem fins a la matinada en la disco jove gràcies a l’energia que ens donaran els còctels sense alcohol que haurem après a fer. La següent setmana farem un taller de batuts de fruites, de Kinder Bueno i d’Oreo. Per rematar-ho tot, l’últim divendres acamparem tota la nit al Casal. Des de les 17h de divendres, mirarem sèries de televisió i ens divertirem amb els jocs de taula fins a l’esmorzar de dissabte a les 10h. Us hi apunteu?

Ajuntamentdeteia