‘Biblioestiu’, la fórmula contra l’avorriment del mes de juliol

cartell infoAmb l’inici de les vacances escolars, la Biblioteca Municipal de can Llaurador centra les seves activitats en el públic infantil. Com cada estiu, la Biblioteca torna a expedir passaports a l’aventura per als usuaris de 7 a 12 anys que agafin en préstec quatre llibres o comics, dos dvd’s i facin almenys una creació, des d’ara i fins al 4 setembre. La iniciativa pretén estimular la cultura com a forma d’oci i garanteix un lot de regals per a tots els participants, així com el sorteig d’entrades i sortides a la Selva de l’Aventura, el Cim d’Àligues o la pista de gel de l’Skating Club.

Per promocionar la lectura a la fresca dels teianencs de la resta d’edats, cada dijous de juliol de 17h a 20h hi haurà una parada de llibres de segona mà gratuïts a l’entrada de l’equipament.

Exposició sobre el camí Ral
Després de la bona acollida que va tenir l'any passat a l'Espai can Llaurador, la Biblioteca acollirà de nou, durant tot el mes de juliol, l'exposició de fotografies antigues de gran format extretes del llibre Arran del camí Ral, de Barcelona a Arenys de Mar (1880-1920), de l’autor i col·leccionista de postals vilassarenc Joan Sala. La mostra fa un recorregut per una vintena de poblacions del Maresme, acompanyades d’alguns passatges del llibre.

Contes i tallers per a infants
Durant el mes de juliol, la Biblioteca organitzarà també dues sessions de contes per a nens i nenes a partir de 3 anys. El dia 10 a les 18h, els tècnics i voluntaris del Casal de Joves explicaran un conte i muntaran un taller ple de sorpreses. I el dia 17, a la mateixa hora, Ariadna Galán i Encarnación Gimeno explicaran històries i faran un taller de papiroflèxia.

Ajuntamentdeteia