Diumenge 8 de juliol, ‘Mulla’t’ per l’esclerosi

mullat 18El pròxim diumenge 8 de juliol, Teià se sumarà al 25è aniversari de la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania i recaptar fons per dedicar-los a millorar la qualitat de vida dels 7.000 catalans afectats per aquesta malaltia amb serveis de neurorehabilitació i d'inserció laboral.

La iniciativa està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i, en el cas de Teià, aquest compromís solidari es plasmarà en una capbussada col·lectiva a les piscines municipals de Sant Berger. Aquell dia, l'Ajuntament cedirà a la FEM la recaptació íntegra de la venda d'entrades a les instal·lacions, que en l'edició de l'any passat va ascendir a 593 euros.

En el mateix recinte, d’11 a 13h, els nens i nenes rebran un suc i podran gaudir d’inflables aquàtics per 1 euro. A més, durant tota la jornada es podran adquirir productes a favor de la Fundació. Enguany, la imatge de la campanya i dels articles en venda (llibretes, tovalloles, samarretes i necessers) ha estat realitzada pel dissenyador Javier Mariscal. Si el dia 8 no hi sereu, però voleu col·laborar-hi, sapigueu que teniu tot aquest material en exposició i venda al Poliesportiu Municipal El Cim.

Un gest per l’ELA
El passat 21 de juny va ser el Dia Mundial de l'esclerosi lateral amiotròfica i l'Ajuntament de Teià es va afegir a la campanya Fes un gest per l'ELA que promou la Fundació Miquel Valls, de Calella, en suport a la recerca i a les famílies dels afectats per aquesta malaltia neurodegenerativa.

Ajuntamentdeteia