Finalitzen les obres del pont de l’autopista

pont001Aquest matí, l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha visitat les obres de millora i condicionament que durant aquests mesos s’han realitzat al pont de l’autopista de l’avinguda John Fitzgerald Kennedy, acompanyat pel director de la Xarxa Invicat-Abertis, Òscar Gasulla, i el seu gerent, Ramon Chesa.

Amb aquesta inspecció, l’Ajuntament i l’empresa concessionària de la C-32 certifiquen l’assoliment dels compromisos adquirits en el conveni que van subscriure el febrer de 2017. A l'espera de realitzar les proves d'il·luminació, Bosch ha expressat el seu agraïment a Abertis i s’ha mostrat “molt satisfet per la millora de la seguretat dels usuaris”.

D’acord amb el pacte subscrit, I’empresa ha dut a terme sobre el viaducte obres per valor de 133.145 euros, més IVA. Les actuacions realitzades inclouen la reparació de l’estructura del pont i les juntes de dilatació, així com la renovació de les voreres i el paviment de la calçada superior. Per augmentar la seguretat dels seus usuaris s’han construït dues barreres laterals de formigó amb l’objectiu de separar i protegir la zona de pas dels vianants de l’espai per als vehicles.

A partir d’ara, Invicat es responsabilitzarà del manteniment dels elements estructurals de pont (piles, estreps, cimentacions, taulell i impostes), mentre que l’Ajuntament haurà de fer-se càrrec del paviment de la calçada i les voreres, així com de les juntes de dilatació, les baranes, l’enllumenat i la senyalització horitzontal i vertical. A més, el conveni estableix que les dues parts es comunicaran mútuament “qualsevol defecte o mal estat que detectin en els elements respectius”.

Ajuntamentdeteia