Pressupostos participatius: 23 propostes per a 100.000 euros

23propostesLa Regidoria de Participació Ciutadana ha fet públiques les 23 propostes finalistes dels pressupostos participatius que passaran a la fase de votacions, que s’iniciarà el 24 de setembre i finalitzarà el 31 d’octubre. Durant aquest període, totes les persones empadronades a Teià majors de 16 anys podran votar tantes propostes con vulguin fins a exhaurir l’import de 100.000 euros.

Exposició pública
Les propostes ja es poden consultar, detallades una a una, en aquesta pàgina web

De 100 a 23
Durant la fase de presentació de propostes se’n van recollir 100, que n’han quedat reduïdes a 23 després d’unificar-ne algunes que estaven repetides o eren molt similars –sempre amb el consentiment del ciutadà que l’havia presentada– i de destriar-ne aquelles altres que o bé ja estaven previstes al Pla d’Actuació Municipal, o bé incomplien els criteris de viabilitat tècnica, jurídica o econòmica fixats per la comissió de ciutadana de seguiment.

Mecanisme de funcionament
L’Ajuntament es compromet a executar durant el 2019 els projectes més votats fins a esgotar els 100.000 euros pressupostats. En cas que el projecte més votat no l’esgoti, s’executarà també el segon projecte i així fins que s’arribi al màxim del pressupost.

Si amb el segon projecte se supera el límit establert, aquest segon projecte no es podria executar, i es passaria al tercer, i així successivament.

Punts de votació
Es podrà votar al web http://fem. teia.cat. També s’establirà un punt de votació assistida a l’Ajuntament i diversos punts itinerants per facilitar la participació.

Ajuntamentdeteia