El Dia Internacional de la Gent Gran eixampla les activitats

gent gran 2018L’envelliment actiu i de qualitat torna a ser el fil conductor de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran a Teià. Enguany, el programa d’activitats creix i es diversifica, per la qual cosa s’estructurarà a l’entorn de dos caps de setmana consecutius: l’últim de setembre i el primer d’octubre.

Homenatge a la vellesa
El divendres 28 de setembre, a les 18h, la sala gran de La Unió acollirà una xerrada del psicòleg i escriptor Antoni Bolinches sobre El secret de l’autoestima i com millorar-la. A continuació es donarà pas a una sessió intergeneracional de Jocs de 0 a 99 en què avis, adults i nens es divertiran plegats fins a les 22h. L'activitat inclou un refrigeri per als participants i compta amb la col·laboració del Casal de Joves.

L’endemà dissabte a les 10.30h, la responsable de gimnàstica de la Gent Gran, Begoña Janer, s’encarregarà de dinamitzar el circuit lúdic-esportiu A 100 cap als 100, a la plaça de la Cooperativa. Pels volts de les 13h s’oferirà un vermut a tots els assistents.

A les sis de la tarda, la sala gran de La Unió serà escenari del 67è Homenatge a la Vellesa. El berenar serà amenitzat amb l’actuació musical de Gabriel Vallone i es clourà amb el lliurament d’un petit obsequi per a les persones majors de 74 anys

Diumenge 30 setembre, a les 12.30h, a l’església de Sant Martí s’oficiarà la missa solemne del Dia Internacional de la Gent Gran.

Sortida a Manlleu
El dijous 4 d’octubre, a les 18h, la Biblioteca de can Llaurador organitza el recital Paraules d’humor i amor, a càrrec de la cantant Martina Escoda i del músic Francesc Bombí-Vilanova.

Per acabar, el dissabte 6 d’octubre es farà una visita guiada (amb sortida de Teià a les 8.30 i arribada a les 18.30h) a la Colònia Rusiñol i al Museu del Ter a Manlleu, amb dinar inclòs. El preu d’aquesta activitat, que inclou les visites, el restaurant i l'autocar, és de 10 euros i cal apuntar-s’hi abans del 3 d’octubre.

Transport gratuït
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però és necessari inscriure-s’hi prèviament a les oficines de l’Ajuntament o bé al Casal de la Gent Gran de ca la Cecília.

Durant les jornades es posarà en marxa un servei de transport gratuït per a persones amb mobilitat reduïda. Per fer-ne ús cal sol·licitar-ho amb antelació a l’Ajuntament de Teià (tel. 93 540 93 50) o al web www.teia.cat/diagentgran

Ajuntamentdeteia