La Regidoria d’Esports amplia l’oferta d’activitats al Poliesportiu

infoesports2018Com cada setembre, la Regidoria d’Esports ha editat un tríptic informatiu que properament es repartirà a tots els domicilis per donar a conèixer la nova programació que s’ofereix des del Poliesportiu Municipal El Cim.

Activitats per a infants i joves
En l’apartat d’activitats formatives per a nens i nenes, el Poliesportiu manté la planificació habitual, basada en el foment del desenvolupament motor i psicològic a través de valors educatius com l’esforç, el respecte, l’esportivitat i el treball en equip.

Els infants de 4 a 8 anys poden triar dues opcions per iniciar-se de forma lúdica: o bé Balla, balla (dimarts i dijous de 16.30 a 18h) o bé Multiesport (dilluns, dimecres i dijous de 16.30 a 18h). Les activitats per a nois i noies de 8 a 12 anys tenen la música i el ball com a fil conductor: Hip Hop (dilluns i dimecres de 16.30 a 18h) i Style dance (divendres de 16.45 a 18.15h), mentre que els joves de 13 a 18 anys tenen la possibilitat de fer Young fit (dimarts i dijous de 18 a 19h).

Tres novetats per a adults
En total, el Poliesportiu ofereix una quinzena d’activitats dirigides per monitors titulats destinades al públic adult. Al fulletó hi trobareu reproduïda una graella amb l’horari setmanal i una breu descripció de cadascuna d’elles.

Aquest curs, a les tradicionals classes de zumba, tonificació, spinning, pilates o tai-txi s’hi afegeixen tres disciplines noves: la principal novetat és el Cross Cim (dilluns i dimecres de 19 a 20h i dimarts 9.15 a 10.15h), Hiit fitness (dilluns i dimecres de 21 a 21.15h, i dijous de 10.20 a 10.35h), Cool funky (divendres de 21 a 22h). Cross Cim és un programa d’entrenament d’alta intensitat per augmentar la capacitat cardiovascular, perdre pes i enfortir la musculatura, Hiit fitness es basa en intervals de 15 minuts d’alta velocitat d’execució, i Cool funky fusiona diferents tècniques de balls urbans amb música variada,

Altres informacions
A més de les normes d’ús del pavelló i de les condicions d’accés lliure al gimnàs, el tríptic incorpora informació bàsica sobre la resta d’equipaments esportius públics (Camp de futbol de Sant Berger, Piscines Municipals i parc de Vallbellida), així com les dades de contacte dels clubs i entitats esportives de la població de bàsquet, dòmino, excursionisme, futbol, futbol 7, futbol sala, judo, patinatge, petanca, pàdel, tennis i pitch & putt.

Ajuntamentdeteia