L'últim tram de les obres de la Riera començarà el 25 o 26 de setembre

tram 5Entre dimarts i dimecres de la setmana vinent és previst que es produeixi el canvi del cinquè al sisè i últim tram de les obres de renovació del clavegueram de la Riera de Teià. A partir d’aquell moment, els treballs es traslladaran al sector comprès entre la intersecció de la carretera d’en Sarró i el torrent de can Mateu.

Ahir al vespre va tenir lloc a can Llaurador una reunió en què els representants del Govern i els responsables dels Serveis Tècnics i la direcció de l'obra van explicar als veïns el protocol d’actuació que se seguirà en aquesta zona i van atendre les seves preguntes.

Finalització en temps i forma
Tot i que les pluges d’aquest estiu han fet perdre l’equivalent a quatre jornades laborals senceres, el ritme de treball de l’empresa adjudicatària i la supervisió municipal garanteixen el compliment dels terminis previstos inicialment, de manera que l’obra finalitzarà amb tota probabilitat a finals d’octubre.

A dia d'avui s’han completat 665 dels 835 metres lineals de col·lector que contempla el projecte, la qual cosa representa un grau d’execució proper al 80%. A més, durant aquest temps s’han enllestit moltes altres actuacions paral·leles o complementàries, entre les quals destaca, per la seva envergadura, la construcció del sobreeixidor de la plaça de l’1 d’octubre, a l’inici del passeig.

Tram 6Divisió per sectors
Sobre plànol, el sisè i últim tram de les obres comprèn des de la cruïlla del passeig de la Riera i la carretera d’en Sarró fins 40 metres per sobre del torrent de can Mateu.

Tal com ja es va fer al tram número 5, en aquesta ocasió també es dividirà el tram 6 en sectors més petits per reduir les restriccions de trànsit i d’accessibilitat als domicilis dels residents i la resta de veïns del poble. En concret, s’han establert tres fases d’actuació:

6.1. Des de la carretera d’en Sarró fins al carrer de can Bassols: en aquesta fase, l’itinerari alternatiu d’entrada i sortida al municipi únicament es podrà fer per la Molassa i el camí de la Serra. Durant aquells dies, el carrer de can Bassols serà d’accés restringit per als veïns que disposin de plaça de garatge i no es podrà estacionar a la via pública per garantir el doble sentit de la marxa. Com a alternativa, romandrà obert de 7 a 23h l’aparcament provisional de can Torrents, amb capacitat per a 95 vehicles.

6.2. Des del carrer de can Bassols fins al torrent de can Mateu: en aquesta fase, l’itinerari alternatiu es farà amb regulació semafòrica pel carrer de can Bassols. Complementàriament, restarà oberta la possibilitat de seguir fent servir el camí de la Serra. Durant aquells dies no es podrà deixar el cotxe als carrers de l’Eucaliptus, Onze de Setembre i can Bassols. Com a alternativa, romandrà obert l’aparcament provisional de can Torrents.

6.3. Des del torrent de can Mateu fins al final del tram: en aquesta fase, l’itinerari alternatiu es farà amb regulació semafòrica pel carrer de l’Onze de Setembre o, complementàriament, pel camí de la Serra. Durant aquells dies no es podrà deixar el cotxe als carrers de l’Eucaliptus i can Bassols per tal de garantir el doble sentit de circulació.

Més informació
Podeu realitzar el seguiment informatiu de les obres de la Riera a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, on s’anunciaran els canvis de sector i es comunicarà qualsevol eventualitat. Davant de qualsevol dubte o incidència relacionada amb les obres podeu contactar directament amb els Serveis Tècnics a través de l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntamentdeteia