El delegat de la Generalitat visita Teià

visita delegatAquest matí, el delegat del Govern a les comarques de Barcelona, Juli Fernàndez, s’ha entrevistat a Teià amb el seu alcalde, Andreu Bosch, per conèixer els projectes que el municipi té pendents de resoldre amb la Generalitat, amb la voluntat d’agilitar-ne la resolució.

Fernàndez ha estat rebut a l’Ajuntament per una representació de la corporació en què també hi eren presents els regidors Iago Albert i Sílvia Marcos (ERC-Compromís amb Teià), Teresa Casellas, Núria Andinyac i Abel Ballesteros (GT) i Gemma Rosell (PDeCAT).

Durant la seva estada, el delegat ha visitat el celler romà de Vallmora i ha repassat les obres de renovació del clavegueram del passeig de la Riera i les del nou accés per a vianants al Centre Enoturístic i Arqueològic des de l’àrea de descans de l’autopista.

visita delegat 02Tres sol·licituds
Entre les reclamacions que l’alcalde ha posat sobre la taula hi ha dues sol·licituds al Departament de Territori: d’una banda, la construcció d’una rotonda que resolgui la connexió de l’N-II al Masnou amb la carretera de Teià, i, de l’altra, la cessió a favor de l’Ajuntament de la planta de tractament de fangs que l’Agència Catalana d’Aigua (ACA) no fa servir des de fa anys amb l’objectiu de destinar-la als serveis de Manteniment i a la transferència de biomassa.

A més, Bosch ha recordat la inversió que el Departament d’Ensenyament té ajornada a l’escola El Cim, i ha insistit en la necessitat que la Direcció General de Turisme reforci la retolació de l’itinerari per a vianants a Vallmora. L'Ajuntament també ha manifestat el seu interès a obtenir la cessió de les places d'aparcament que la Generalitat té en propietat i que no utilitza al pàrquing subterrani de la Cooperativa.

Autopista i soterrament
En clau de futur, l’alcalde també ha reivindicat la necessitat de soterrar la Riera i de comptar amb accessos directes a l’autopista C-32.

Abans de finalitzar la visita, el delegat ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament i ha estat obsequiat amb alguns presents institucionals.

Ajuntamentdeteia