El gessamí, protagonista del concurs internacional de perfumeria de Teià

concurs 2018Els organitzadors del Maridatge dels Sentits de Teià han donat a conèixer les bases de la segona edició del Concurs internacional de perfumeria Mouillette d’Argent. Les condicions per participar-hi es poden consultar al web del festival en aquest enllaç.

El concurs s’adreça a perfumistes professionals de tot el món que vulguin donar a conèixer la seva capacitat creativa. Cada creador pot presentar tantes fragàncies com vulgui, sempre que incloguin l’essència o la nota olfactiva seleccionada per a l’edició en curs. Si en l’any passat el protagonisme va ser per al taronger, el 2019 ho serà per al gessamí, que juntament amb la resta de flors blanques serà la flor protagonista del III Maridatge dels Sentits.

Aspectes a valorar
D’acord amb l’anunci de la convocatòria, cada participant haurà d’enviar tres mostres de la composició a la seu d’Ainea Perfums, tot indicant el nom de la fragància i el pseudònim del concursant. El termini per a l’enviament de mostres finalitza el 22 d’abril de 2019.

Com l’any passat, el jurat serà presidit pel maître perfumista Rossend Mateu i estarà format per un grup d’experts i creadors que representin el món del disseny, l’olor, la cultura i la gastronomia.

Entre els aspectes a valorar, el jurat tindrà en consideració les qualitats tècniques de la composició, així com l’originalitat, la riquesa, el valor, la difusió i la persistència, entre d’altres.

concurs 02Dos guardons
El concurs preveu dos guardons: el premi del jurat i el premi del públic. Per decidir el primer dels reconeixements, el jurat es reunirà el 2 de maig a l’espai d’art de Ca l’Antiga per avaluar les composicions.

El premi del públic, en canvi, serà resultat d’una votació oberta als veïns i veïnes del poble i a tots els assistents al festival del Maridatge dels Sentits que tindrà lloc entre el 30 d’abril i el 4 de maig.

Els dos premis seran atorgats aquell mateix dia en un acte públic que tindrà lloc a Ca l’Antiga i els dos guanyadors rebran una reproducció d’argent d’un mouillette creat exclusivament per a l’ocasió pel joier Roc Majoral, patrocinat pel Beauty Cluster Barcelona.

Ajuntamentdeteia