La Biblioteca celebra 10 anys amb un concurs de punts de llibre

BiblioEnguany, la Biblioteca de can Llaurador fa 10 anys i per celebrar-ho organitza un concurs de punts de llibre. La temàtica ha de fer al·lusió al desè aniversari i s’hi poden presentar fins a tres creacions per persona. Els treballs han de ser inèdits i originals, i han de ser fets en un paper o cartolina de 8 x 29 centímetres. Quedaran exclosos del concurs els punts de llibre que no compleixin aquest format.

S’han establert quatre categories, segons l’edat de cada participant: de 2 a 5 anys (categoria A), de 6 a 11 (categoria B), de 12 a 18 (categoria C) i una altra per als majors de 19 (categoria D).

El termini de lliurament començarà el pròxim 18 de febrer i finalitzarà el 16 de març. Totes les obres hauran de portar escrit al darrere el títol, un pseudònim, l’edat i la categoria; acompanyades d’un sobre tancat amb les mateixes dades per fora i amb una targeta, a dins, amb el nom, cognoms, data de naixement, adreça, telèfon i correu electrònic de l’autor.

Veredicte i exposició
Els guanyadors de cada categoria rebran com a premi un diploma i un lot de llibres. El jurat farà públic el nom dels guanyadors el mateix dia de l’entrega de premis, que tindrà lloc el 26 d’abril a les 18 h, durant la revetlla de Sant Jordi, a la Biblioteca de can Llaurador.

Tots els punts presentats s'imprimiran i seran utilitzats per al servei de préstec de la Biblioteca fins que s’acabin les existències. A més, es realitzarà una exposició amb tots els originals.

Vinstagram DO Alella
Fins al 31 de març, la Biblioteca promou per segon any consecutiu el concurs Vinstagram DO Alella 2019. La convocatòria forma part del programa Biblioteques amb DO de la Generalitat de Catalunya i consta d’una sola categoria, la temàtica de la qual és el món del vi de la DO Alella en un sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, enoturisme, moments, festes...

Els participants han de tenir més de 18 anys i han de publicar tantes fotos com vulguin a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar-hi un títol (preferiblement identificatiu del lloc o esdeveniment fotografiat), geolocalitzar la fotografia en el municipi de la DO on s’ha fet, etiquetar-la amb el nom d’una de les biblioteques que en formen part i amb el hashtag #vinstagramdoalella19.

Les fotografies subjectes a concurs s’hauran d’enviar també a la bústia de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant-ne el títol, el lloc de la presa (indret i municipi), la identitat de l’autor i les seves dades de contacte.

Un jurat professional seleccionarà 21 fotografies finalistes que formaran part d’una exposició itinerant. D’entre aquestes, el jurat triarà les 2 millors, que rebran una pila de premis relacionats amb la cultura vitivinícola. Per votació popular també obtindrà un premi la que més likes tingui d’aquestes 21.


Ajuntamentdeteia