El Casal de Joves estrena climatització i nou horari

jovesA partir d’avui, el Casal de Joves de Teià canvia el seu horari d’obertura per adequar-se a les demandes i necessitats dels seus usuaris. D’ara endavant, l’equipament obrirà al públic tres dies: dimecres de 10 a 13h, dijous de 17 a 20h i divendres de 17 a 22h.

L’adopció del nou horari coincideix amb la reobertura de l’equipament, després de dues setmanes d’obres. Durant aquest temps s’hi han instal·lat tres unitats de climatització per condicionar tèrmicament les oficines i els espais comuns. Els treballs han suposat una inversió de 21.750 euros.

El regidor de Joventut, Andreu Porta i Espelt, considera que “això suposarà una millora substancial del Casal, ja que tindrà unes temperatures adequades tant a l'hivern com a l'estiu i serà molt més confortable”. Es tracta d’una mesura que estava prevista al Pla Local de Joventut “perquè els joves tinguin espais que se sentin seus i siguin capdavanters”

El regidor explica que “també hem renovat els jocs de taula i hem adquirit una PlayStation 4 amb realitat virtual” i ha anunciat que “estem generant dos espais diferenciats perquè els joves de diferents edats s'hi trobin més còmodes”.


Ajuntamentdeteia