Últims dies per fer propostes als pressupostos participatius de 2019

decidimEl proper divendres 29 de març, a les dotze de la nit, finalitza el termini per presentar propostes als pressupostos participatius de 2019. Com l’any passat, la convocatòria està dotada amb 100.000 euros per invertir-los en els projectes que formulin els veïns i les entitats de Teià i que, en segon terme, resultin escollits en la fase de votació popular.

Plataforma digital
El període de presentació d’idees es va obrir el passat 18 de febrer. Des de llavors, l’Ajuntament compta amb una pàgina web específicament destinada a recollir les aportacions ciutadanes. En la següent fase del procés, el web també servirà per votar les propostes finalistes. Podeu accedir-hi clicant aquest enllaç.

La plataforma ha estat facilitada per la Diputació de Barcelona i serveix també per donar a conèixer altres canals d’interacció i comissions sectorials de participació veïnal.

Per formular els vostres suggeriments, primer heu de registrar-vos com a usuaris i després emplenar els camps de text amb el títol i l’explicació de la proposta.

En aquests moments veureu que ja hi ha 23 propostes introduïdes sobre temes molt diversos, des de la millora del parc de Vallbellida fins a la creació d’horts urbans, passant per la millora de les piscines municipals i el Casal d’Avis, la instal·lació de plaques solars o les millores en la via pública relacionades amb l’accessibilitat, la pacificació del trànsit, els carrils bici i la seguretat vial, entre més.

Punts d’informació
A més de l’aplicatiu telemàtic, durant aquestes setmanes la Regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat un parell de tallers a La Unió i l’Espai can Llaurador per incentivar la generació de propostes. També s’han muntat catorze estands en diversos punts de la població per informar del procés.

Ajuntamentdeteia