Obren les inscripcions a la Caminada dels 3 pobles

3pobles 2019Els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià organitzen la catorzena edició de la Caminada dels 3 pobles, que enguany se celebrarà el diumenge 14 d’abril.

Es tracta d’una passejada popular que transcorre per les vinyes de la DO Alella i l’Espai d’Interès Natural del Parc de la Serralada Litoral. Per aquest motiu, el nombre d’inscripcions està limitat a 1.500 participants.

El regidor d’Esports, Jordi Casanovas, assegura que “és una activitat esportiva i de salut, però també de cohesió, coneixença i gaudi” que aplega persones de totes les edats. Si voleu viure aquesta experiència lúdica, ja podeu realitzar la vostra reserva, totalment gratuïta, clicant aquest enllaç.

Recorregut circular
Com ja és habitual, els participants de Teià es donaran cita a les 9h del dia 14 d’abril al Poliesportiu El Cim. Des d’allí, sortiran en direcció al camí de la Serra i la vall de Rials, on es trobaran amb les comitives procedents del Masnou i Alella per voltar el turó de les Monges i remuntar la riera de la Coma Clara fins al camí de la Cornisa. La tornada es farà per Can Magarola, el torrent de Rials i el lateral de l’autopista. A les 13h, les persones inscrites gaudiran d’un esmorzar gratuït al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.

Consells i recomanacions
- El recorregut està controlat, però no és un circuit tancat. A més, part de l’itinerari transcorre per espais naturals protegits, zones forestals i camins de vinya particulars, per la qual cosa cal comportar-se amb prudència i civisme.
- La caminada té una durada aproximada d’entre 4 i 5 hores, per la qual cosa es recomana de portar mitjons i calçat còmode de muntanya o bambes.
- Si voleu menjar abans de sortir, podeu ingerir fruites, suc de fruita, cereals, galetes o torrades, però eviteu els productes làctics ja que són indigestos.
- Porteu aigua i dosifiqueu-la al llarg de la caminada segons les vostres necessitats.
- En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que faci de paravent i que, alhora, eviti que us refredeu quan pareu.

Infants i menors d’edat
- Si veniu amb nadons, porteu-los en una motxilla. No és recomanable venir amb cotxet ja que es passarà per camins de difícil circulació.
- Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per alguna persona adulta.
- Els nois i noies d’entre 14 i 18 anys que vulguin participar-hi sense l’acompanyament d’una persona adulta, hauran de portar el full d’inscripció amb l’autorització signada.


Ajuntamentdeteia