20 patinadores de Teià participen a la fase comarcal dels Jocs Escolars

patinatge01El passat dissabte 6 d'abril, el Consell Esportiu del Maresme va organitzar al poliesportiu municipal El Cim de Teià la primera fase comarcal de patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). La jornada es va desenvolupar en sessions de matí i tarda, ja que va comptar amb la participació de 157 patinadores procedents de nou clubs i centres escolars d’Alella, Argentona, Arenys de Mar, Mataró, Montgat, Premià de Mar i Teià.

L’entrenadora del Club Patinatge Teià, Berta Tairona, explica que hi van prendre part 20 esportistes locals: Joanna Figueras, Georgina Illas, Victòria Messeguer, Paula Sierra, Júlia Vilagrasa i Marina Villasur en la categoria Benjamí A, i Elisenda Badia, Katia Basi, Noa Benaiges, Lua Boggione, Marina Cabrera, Olívia Gallifa, Daniela Gómez, Arlet Iserte, Helena López, Cloe Pla, Noa Peidró, Paola Vega, Martina Teixidó i Annie Zhang en les categories Benjamí C i Prebenjamí C.

Per a la majoria, enguany és la segona vegada que es presenten al campionat. Per això, la seva entrenadora està molt satisfeta “per les bones puntuacions i classificacions obtingudes, especialment per les més petites”, i destaca el compromís de totes “per treballar i fer-ho igual de bé o fins i tot millor” en la segona fase de la prova que se celebrarà a Argentona el 28 d’abril.

Ajuntamentdeteia