La cuina de Iolanda Bustos i Fabián Martín obrirà el Maridatge dels Sentits

Sopar 2019El proper 30 d’abril arrencarà la tercera edició del Maridatge dels Sentits, el festival del perfum, la flor i la gastronomia de Teià. I ho farà amb una experiència culinària de primer ordre: un sopar a quatre mans ideat especialment per a l’ocasió per la xef biodinàmica del restaurant La Calèndula, Iolanda Bustos, i pel campió del món de pizzes Fabián Martín. Vinguts expressament de Regencós, a l’Alt Empordà, i de Puigcerdà, a la Cerdanya, oferiran un menú exclusiu a la terrassa de la masia de Ca l’Antiga maridat amb vins de la DO Alella. La proposta consta dels següents plats:

Entrant: Tàrtar de tomàquet, acompanyat per un Marfil Clàssic 2019, d’Alella Vinícola.
Primer plat: Carpaccio de sípia amb pebre bermell, pèsols del Maresme i herbes i flors silvestres, acompanyat d’un AA Cau d’en Genís 2018, d’Alta Alella Mirgin.
Segon plat: Coquelet de bresse amb festucs i orellanes sobre un jaç d’arròs amb gessamí, acompanyat d’un Foranell Garnatxa Blanca 2014 del celler Quim Batlle.
Postres: Tiramisú de mango, acompanyat d’un Titiana Pansa Blanca de Raventós d’Alella.
I, per acabar, una infusió de flors blanques i herbes aromàtiques, i coca de vidre del Forn de Llenya Mateu.

L’activitat té un preu de 51,5 euros per persona i cal inscriure-s’hi prèviament a través de la plataforma d’Enoturisme DO Alella, clicant aquest enllaç.

Activitats per a tots els públics
Del 30 d’abril al 5 de maig, Teià s’omplirà d’esdeveniments lúdics i culturals de tota mena en diversos indrets del poble: exposicions, tallers infantils, experiències sensorials... Podeu consultar el programa complet al web maridatgedelssentits.cat

A continuació destaquem totes aquelles activitats que requereixen inscripció prèvia, per si voleu reservar la vostra plaça.

passejadaLa festa de l’1 de maig
El dimecres 1 de maig, els Corresponsals del Casal de Joves s’encarregaran de vendre poms de muguet per regalar a les persones estimades. El muguet o lliri de maig és una planta silvestre que floreix per aquestes dates a les valls d’alta muntanya i que s’ofereix tradicionalment com un desig de bona sort a Suïssa, França i Andorra.

Aquell dia a les 10h es durà a terme una passejada per l’entorn natural de Teià amb l’objectiu de recollir plantes aromàtiques i destil·lar-ne l’essència. La caminada serà dirigida pel perfumista Ernesto Collado i els participants podran fer un hidrolat amb les plantes que apleguin i endur-se’l a casa en una ampolleta. L’activitat sortirà de la Plaça de la Cooperativa, té un preu de 15 euros i us hi podeu apuntar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El mateix dia i al mateix indret es farà un taller infantil d’ambientadors a les 10.30h. L’activitat té un cost de 10 euros i us hi podeu apuntar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sense moure’s de davant del Mercat, el Consorci d’Enoturisme DO Alella organitzarà a les 13h un tast de vins maridat amb un seguit de tastes gastronòmics elaborats pel restaurant Ca la Rosi. L’activitat té un cost de 7 euros i us hi podeu apuntar enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per acabar el dia, a les 17h, la Farmàcia de Teià ofereix un taller d’aromateràpia. Podeu formalitzar la vostra inscripció a través del Facebook o l’Instagram @farmacia_teia

Taller de perfumeria
El dissabte 4 de maig, la docent i especialista en neuromàrqueting Bettina Perisson impartirà un taller de perfumeria a l’Espai can Llaurador. La inscripció té un preu de 10 euros i podeu fer-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. En acabat, tindrà lloc la presentació del perfum Aromatom, de Marina Barcenilla.


Ajuntamentdeteia