El Club Patinatge Teià obté tres podis als Jocs Esportius Escolars del Maresme

patinadores01El passat 28 d’abril, les patinadores Annie Zhang, Arlet Iserte i Lua Boggione van pujar al podi en la segona fase dels Jocs Esportius Escolars del Maresme que es va celebrar a Argentona. Zhang i Iserte va ser primera i tercera, respectivament, en la categoria Benjamí C, i Boggione va aconseguir el bronze del grup Prebenjamí C.

Com ja va passar en la primera prova disputada el passat 6 d'abril al Poliesportiu Municipal El Cim, el Club Patinatge Teià va tenir-hi un paper molt destacat. En total, hi van participar 21 patinadores, enquadrades en tres grups.

La categoria Benjamí A estava formada per Joanna Figueras, Georgina Illas, Victòria Messeguer, Veida Sala, Paula Sierra, Júlia Villagrassa i Marina Villasur. La seva entrenadora, Berta Tairona, explica que les noies “van fer coreografies magnífiques amb molta tècnica, dificultat, estil i seguretat”, com ho demostra el fet d’obtenir puntuacions més altes que a la primera fase, i només l’elevat nivell de la resta de participants les va privar de les primeres places.

Per la seva banda, els grups Benjamí C i Prebenjamí C estaven integrats per Elisenda Badia, Katia Basi, Noa Benaiges, Lua Boggione, Marina Cabrera, Olívia Gallifa, Daniela Gómez, Arlet Iserte, Helena López, Noa Peidró, Cloe Pla, Martina Teixidó, Paola Vega i Annie Zhang.


Ajuntamentdeteia