Dani Garcia guanya tres subcampionats d'Espanya de bàdminton

badmintonEl jugador de bàdminton de Teià Dani Garcia va guanyar tres medalles de plata en el campionat d’Espanya que es va celebrar del 2 al 5 de maig a la població mallorquina de Pollença.

Garcia va competir en tres modalitats -individual masculina, dobles masculins i dobles mixtos-, de manera que va haver de disputar 12 partits en tan sols dos dies, corresponents a la fase de grups i a les eliminatòries. Les tres finals es van disputar l’última jornada de manera consecutiva, amb intervals de descans de mitja hora. Van ser partits molt ajustats. La final masculina va durar 52 minuts i les de dobles van necessitar totes un tercer set que van acabar amb derrotes per la mínima i puntuacions de 24-22 i 23-21.

A banda del cansament acumulat, el jugador creu que possiblement també van influir-hi factors anímics causats pel primer desencís i els nervis d’estar tan a prop del triomf. Malgrat tot, Garcia es mostra “contrariat, però content”. “Tinc 34 anys, en fa 8 que m’hi dedico i en aquest temps acumulo 6 subcampionats d’Espanya i una lliga nacional”, reflexiona.

De cara al futur, el jugador teianenc, que actualment resideix a Granollers, té la mirada fixada en la preparació de la temporada vinent. "Cada dia entreno pel matí i al vespre, després de sortir de la feina", explica Garcia. El seu horitzó és el Mundial de Huelva de l'any 2021. "Si els jugadors asiàtics m'ho permeten, m'agradaria retirar-me de l'alta competició després de classificar-me i de fer-hi un bon paper", apunta il·lusionat. 


Ajuntamentdeteia