El ple aprova els preus públics del camp de futbol de Sant Berger

camp st bergerEl darrer ple municipal del mandat 2015-2019 va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals (ERC-Compromís amb Teià, GT i PDeCAT) l’ordenança fiscal número 57 que regula els preus públics per la utilització del camp municipal de futbol de Sant Berger. El regidor d’Hisenda, Yago Albert, va exposar que les obres de reforma efectuades darrerament a les instal·lacions, així com la col·lació de gespa artificial, aconsellen actualitzar els preus públics per adequar-los a la nova realitat.

L’ordenança preveu bonificacions o coeficients reductors per a les “entitats sense ànim de lucre i d’interès”, prèvia sol·licitud motivada i posterior resolució de l’alcaldia.

La norma contempla diverses tarifes, segons els necessitats dels sol·licitants pel que fa a la durada del lloguer i l’espai requerit. Així les coses, existeix la possibilitat de reservar mig camp o el camp sencer, amb llum o sense, en paquets d’1 i 5 hores, o bé durant tot el dia, de 8 a 20h. També s’ha previst el preu del lloguer per a la realització de campus o estades esportives a l’estiu, Setmana Santa i Nadal.

El regidor de GT Abel Ballesteros va afirmar que la proposta de preus “és un bon inici que pot servir de base per a la resta d’equipaments”.

La gespa, en funcionament
El 30 d’abril, el camp de Sant Berger va recuperar l’activitat esportiva amb els primers entrenaments per part del Club Atlètic Teià i del Club de Futbol Joventut de Teià després que el passat 19 de febrer es van iniciar els treballs d’adequació de les instal·lacions per a la instal·lació de gespa artificial i la renovació de les banquetes, l’enllumenat i els vestidors.

El cap de setmana del 4 i 6 de maig, el Club de Futbol Joventut va organitzar unes jornades de portes obertes per a nens i nenes de 4 a 16 anys.

Ajuntamentdeteia