L’Ajuntament presentarà queixa davant la Generalitat pels talls elèctrics

tall llumL’alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha anunciat que l’Ajuntament registrarà una queixa formal davant la Direcció General d’Energia de la Generalitat de Catalunya pels talls de subministrament elèctric que s’han produït darrerament al poble. La reclamació també es farà extensiva a la companyia Endesa, com a titular del servei de distribució.

Dues incidències
El passat divendres 28 de juliol es va produir una avaria a les 22.40h en una línia de mitja tensió que alimenta part del municipi. A les 22.48h el servei va quedar restablert.

El dimecres 3 de juliol a les 0.15h es va registrar una nova incidència, de major durada, en una altra línia de mitja tensió en un cable soterrat al carrer del Canigó. A les 8 del matí es va reprendre el servei amb normalitat i a les 23.30h l’avaria va quedar definitivament reparada, en espera d’asfaltar el tram on s’han realitzat els treballs.

Reclamacions
Els talls de corrent van provocar perjudicis a alguns residents, que han sofert danys en alguns electrodomèstics. Per això és important que tots els afectats truquin a la seva comercialitzadora perquè els faciliti el codi de reclamació.

A més, els clients també es poden adreçar a la Secció d’Atenció a les Persones Usuàries del Servei de Qualitat del Subministrament Elèctric del Departament d’Empresa i Ocupació, que té com a funció, entre d’altres, atendre i tramitar les queixes relatives a les interrupcions del servei elèctric, tot i que no té competències per pronunciar-se sobre la reclamació dels perjudicis econòmics de l’incident.


Ajuntamentdeteia