La Generalitat desencalla el projecte de la rotonda de la Riera de Teià amb l'N-II

rotondaEn una reunió mantinguda ahir, 9 de setembre, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, va comunicar als alcaldes de Teià i del Masnou que el Departament de Terrritori i Sostenibilitat, a través del Servei Territorial de Carreteres, ha redactat la proposta d’estudi del projecte constructiu de la rotonda situada a la intersecció actual de la carretera N-II amb la zona comercial del sector Voramar II.

El nou enllaç millorarà la funcionalitat de la cruïlla i donarà una solució més adequada i segura als moviments d’entrada i sortida des de la carretera de Teià, paral·lela a la Riera.

La Generalitat estima en 500.000 euros el cost de construcció del giratori. Abans d’adjudicar l’obra, però, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat ha informat als alcaldes que caldrà realitzar un estudi dels fluxos actuals de mobilitat, així com una simulació de trànsit i capacitat de la rotonda que n’avalin el correcte funcionament.

rotonda1Reivindicació conjunta
L’alcalde de Teià, Andreu Bosch, ha assegurat que “es tracta d’una reivindicació que perseguim d’ençà que el 2007 es va construir la nova carretera de connexió del poble amb l'N-II” i s’ha felicitat perquè “finalment, i gràcies a la insistència dels ajuntaments de Teià i el Masnou, hem aconseguit aquest primer compromís per part del Govern”.


Ajuntamentdeteia