L’àrea de Joventut enceta el curs amb noves propostes

SomJoventut01La regidora de Cicles de Vida, Igualtat i Habitatge de Teià, Èrica Busto, va participar en la primera trobada de regidors i regidores de joventut de la demarcació de Barcelona que va tenir lloc el passat dissabte, 28 de setembre, a Alella. La jornada duia per títol ‘Som Joventut’ i va ser organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Durant tot el matí, una vuitantena de responsables locals i comarcals de Joventut van debatre sobre el marc competencial, els recursos i la funció de les regidories en aquest àmbit. També hi va haver espai per als tallers pràctics i l’intercanvi d'experiències.

Al llarg de la sessió es van abordar diverses qüestions, com ara la necessitat d’introduir la perspectiva juvenil a totes les àrees i polítiques de l’Ajuntament per tal d’atendre de manera eficient els assumptes d’interès per al moment vital de la població adolescent i juvenil en matèria d’habitatge, treball, educació i transport, entre d’altres.

La secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, va exposar els nous reptes de les polítiques de joventut del Govern, com són el suport tècnic i econòmic al món local o el nou Pla Nacional de Joventut 2021-2030.

corresponsals 2019Els corresponsals, en marxa
El dia abans, 27 de setembre, es va celebrar al Casal de Joves de Teià la primera reunió dels corresponsals als instituts de secundària Turó d’en Baldiri i Maremar. La convocatòria va aplegar un elevat nombre de nois i noies interessats a fer d’enllaç entre el Casal i els seus centres educatius amb l’objectiu de fomentar el treball en xarxa i d’afavorir el coneixement mutu i la difusió de les respectives activitats.

Per tal d’iniciar amb força el nou curs, el Casal de Joves ha organitzat per al 27 d’octubre una sortida en autocar a Port Aventura per 25 euros, tot inclòs.
A més, el Casal de Joves i la Biblioteca Can Llaurador impulsen un Concurs de Microrelats de Terror per a joves de 12 a 18 anys. Els textos han de ser inèdits i tenir una extensió d’entre 200 i 500 caràcters amb espais. Podeu consultar les bases del certamen en aquest enllaç.


Ajuntamentdeteia