El servei municipal d’aigua ofereix 6 mesos de carència a autònoms i petites empreses

aigua01Sorea, l’empresa concessionària del servei municipal d’aigua de Teià, ha anunciat que els autònoms i les petites empreses afectades per la crisi del coronavirus podran sol·licitar l’ajornament de les factures de subministrament emeses durant el període d’alarma i finançar-les en 6 mesos sense interessos.

La companyia també ha explicat que mentre duri l’estat d’alarma no es duran a terme lectures de comptadors. En el seu lloc es faran estimacions de consum basades en el mateix període de l’any passat.

Informes de vulnerabilitat

En el mateix comunicat, Sorea assegura que no tallarà cap subministrament per manca de pagament. A més, informa que ha aturat “temporalment els venciments dels informes de vulnerabilitat i d’exclusió residencial” per garantir la protecció dels col·lectius socials més desafavorits.

Reducció del cànon

Les mesures adoptades per Sorea s’afegeixen a la decisió de la Generalitat de Catalunya d’aplicar una rebaixa del 50% en la tarifa del cànon de l’aigua que ingressa l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per finançar els costos de captació, transport i potabilització de l’aigua corrent. Aquesta rebaixa s’aplicarà d’ofici als consums dels mesos d’abril i maig, tant a usuaris domèstics com a comerços i indústries.

A més, l’ACA aplicarà una reducció total del cànon a les famílies que tinguin la tarifa social.

Gestions amb Sorea

Davant del tancament de les oficines comercials a causa del coronavirus, Sorea ha habilitat els següents canals d’atenció als seus clients:

Telèfons: 900 304 540 / 900 816 101 / 93 495 35 40
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Internet: https://sorea.cat/ca/canals-de-contacte


Ajuntamentdeteia