Nou impuls a l'economia circular de Teià i Premià de Dalt

economia circularEls ajuntaments de Teià i de Premià de Dalt organitzen el 4 de juny una nova jornada de formació i intercanvi d’idees destinada a enfortir el teixit empresarial dels seus municipis mitjançant el foment de l’associacionisme i la col·laboració mútua.

La iniciativa forma part del projecte Sumem per la indústria dels Polígons d’Activitat Econòmica, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

La sessió, que se celebrarà en horari de tarda, oferirà Marcs de referència i bones pràctiques que poden servir d’estímul o exemple per adaptar-los a les necessitats dels emprenedors locals, amb el programa següent:

17 h. Benvinguda, a càrrec d’Alejandro Costa, regidor d’Empresa i Ocupació de Premià de Dalt.

17.10h. Presentació de la jornada per part de Sònia Bartrés, responsable de projectes de la UPIC.

17.20h. Polítiques de suport de la Generalitat de Catalunya a l’economia circular en l’àmbit empresarial, a càrrec de Mireia Cañellas, responsable de Desenvolupament Sostenible de la Generalitat.

17.40h. Empoderant els agents del canvi i liderant el back to future, a càrrec d’Ariadna Benet, investigadora sènior de la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus Mataró.

18h. Simbiosi industrial, revaloritzem els recursos sobrants. Cas d’èxit supramunicipal al Vallès Occidental, a càrrec d’Isabel Baños, directora del Centre de Negocis Nodus Barberà.

18.20h. Torn obert de paraules.

18.30h. Cloenda, a càrrec de Lluís Ribas, regidor de Promoció Econòmica de Teià.

Com sempre, la inscripció és gratuïta, però cal apuntar-s’hi prèviament en aquest enllaç. En aquesta ocasió, la sessió tindrà lloc en les instal·lacions del Club Emprèn, a l’edifici de l’Antic Ajuntament de Premià de Dalt (Plaça de la Vila, 1). Es tracta d’un servei municipal del teu projecte d’allotjament, coworking, assessorament i dinamització empresarial gestionat per la Regidoria d’Empresa i Coneixement.


Ajuntamentdeteia