El Poliesportiu obre la preinscripció a les activitats extraescolars del curs vinent

cartell extraescolarsEl proper dilluns, 10 de juny, el Poliesportiu Municipal El Cim obrirà el termini per apuntar-se a les tres activitats per a infants i joves de 4 a 16 anys (ambdós inclosos) que s’hi oferiran durant el curs 2024-2025. Es tracta de multiesport, balla balla i zumba kids.

Com a novetat, el procés d’assignació de places es farà en tres fases:

- Fase 1: Del 10 al 23 de juny (ambdós inclosos) tindrà lloc un procés de preinscripció obert a tothom, tant els nens i nenes que el curs anterior tenien plaça com per als nous usuaris. Aquest tràmit s’haurà de fer de forma telemàtica, a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

- Fase 2: Del 25 al 28 de juny s’adjudicaran les places disponibles, tenint en compte els barems següents:

- 5 punts per als infants i joves procedents del curs 2023-2024.

- 3 punts per a l’alumnat de l’Escola El Cim i per a tots els infants residents a Teià.

- 1 punt per als sol·licitants amb algun germà o germana inscrit en la temporada 2023-2024.

- Fase 3: De l’1 de juliol al 15 de juliol (ambdós inclosos) tindrà lloc la inscripció definitiva de les places assignades. Les famílies amb assignació de plaça rebran un avís per correu electrònic amb les instruccions per completar el procés, juntament amb la documentació requerida i el pagament corresponent.

Llista d’espera

Les sol·licituds que no obtinguin plaça quedaran en una llista d’espera, segons la data de presentació de la preinscripció.

Quotes

Tots els usuaris del Poliesportiu han de liquidar 12 euros en concepte d’assegurança anual obligatòria.

El preu de les activitats depèn dels dies d’assistència: fer-ne una sessió a la setmana costa 19 euros mensuals; fer-ne dues en costa 25, i assistir a tres sessions cada setmana surt per 28 euros al mes.

El Poliesportiu aplica descomptes del 10% per al segon membre de la família; del 15% per al tercer i del 25% per al quart.

Oferta esportiva

El catàleg d’activitats està enfocat als nens, adolescents i joves dels 4 als 16 anys. En aquesta etapa formativa, la Regidoria d’Esports potencia el desenvolupament motriu i psicològic per davant de les habilitats tècniques, a través d’una programació basada en valors educatius com l’esforç, la superació, el respecte, l’esportivitat, l’amistat i el treball en equip.

Les activitats programades ocupen la franja horària de 16.30 a 18h.

- Balla balla: Activitat bilingüe en català i anglès per a infants de P4 a 4t (dimarts i dijous) destinada a ensenyar-los, a través del ball, els aspectes bàsics de l’estructura funcional del cos.

- Multiesport: Activitat d’iniciació esportiva impartida en català i anglès a infants de P4 a 4t (dilluns, dimecres i dijous) per treballar la psicomotricitat, la coordinació i la lateralitat mitjançant el joc i l’esport individual i en equip.

- Zumba kids: Activitat enfocada per a nois i noies, a partir de les coreografies de Zumba Cim. Els passos s’aprenen a poc a poc, afegint-hi jocs, activitats i elements d’exploració. Zumba kids es farà dilluns, dimecres i divendres.


Ajuntamentdeteia