El Fons Batllori

politica de privacitat COVID19

D’acord amb l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, les vostres dades seran tractades per part de l’Ajuntament de Teià, com a responsable d’aquestes.

Responsable del tractament:

Ajuntament de Teià

Pere Noguera, 12

08329 Teià

Dades de contacte del/ la Delegat/da de Protecció de Dades:

Delegat de protecció de dades Aj. de Teià:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació a www.teia.cat

Delegat de protecció de dades Diputació de Barcelona: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació a www.diba.cat/avislegal

Finalitat del tractament:

Mantenir la vostra relació amb l’Ajuntament de Teià als efectes de registre, atenció, tramitació de sol·licituds i gestió del vostre dret a comunicar-vos amb l'Ajuntament.

Així com a afectes de la comunicació de notícies, informacions de caràcter públic, actes d'agenda, convocatòries i subministrament d’informació institucional i de més notificacions que l'Ajuntament consideri d'interès públic.

Base jurídica del tractament:

En compliment d’obligacions legals.

Persones destinatàries:

Les vostres dades no es comunicaran a tercers excepte en els casos previstos legalment

Drets de les persones interessades:

A accedir a les vostres dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-vos al seu tractament i sol·licitar-ne la seva limitació.


Termini de conservació:

Les dades personals de les persones interessades es conservaran durant el temps necessari per al compliment de les finalitats per a les que varen ser obtingudes, en exercici de les competències i funcions de l'Ajuntament, i per determinar les possibles responsabilitats derivades d'aquestes finalitats. 


Ajuntamentdeteia