Els pròxims dies 3, 4 i 5 de maig se celebra la cinquena edició de les Jornades d'emprenedoria Enlaira't, organitzades conjuntament pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià. Es tracta d’un cicle de conferències i tallers per promoure l’autoocupació i les iniciatives empresarials. Enguany, les jornades posen l’accent en l'economia circular: una estratègia per optimitzar i fer sostenibles tots els recursos corporatius, creatius i econòmics que tenim al nostre abast mitjançant la cooperació amb les empreses de l’entorn al llarg de les cadenes de valor i subministrament.
La periodista especialitzada en cultura i creativitat Bibiana Ballbè obrirà el foc dimecres dia 3, a les 19h, amb una conferència sobre Les 21 claus de la creativitat al centre cultural can Lleonart d’Alella.
Dijous dia 4 al matí, les Jornades es traslladaran a l’Espai can Llaurador de Teià. De 10 a 12h es farà un joc d’escapada en viu anomenat Room scape: una experiència de treball intel·ligent basada en l’aprenentage a través del joc per aguditzar el pensament creatiu a l’hora de prendre decisions. A continuació, de 12 a 14h, tindrà lloc un taller de Gestió de projectes amb la finalitat de potenciar l'eficiència, la innovació i la gestió empresarial a través d’un procés compartit de co-creació i de presa de decisions a curt termini. Les dues activitats són complementàries i estaran supervisades pel consultor de la UOC David Teixidó. Amb ell es treballaran les habilitats d’escolta, el pensament creatiu, la resolució de conflictes, la cohesió d’equips i l’anàlisi del comportament individual.
Al vespre, de 19 a 21h, el celler Alta Alella acollirà una taula rodona sobre Gastronomia empresarial que comptarà amb la participació de la periodista televisiva Elisabet Carnicé, el comunicador gastronòmic Jordi Àvila i el guanyador del campionat mundial de pizza Fabián Martín.
Inscripcions gratuïtes
Les jornades finalitzaran divendres dia 5 amb una conferència a les 12h al Centre d'Empreses Casa del Marquès del Masnou a càrrec del director de la unitat de negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona, Josep Jonàs, i un aperitiu de cloenda al parc del llac.
La participació a les diferents sessions és gratuïta, però les places són limitades i cal fer inscriure-s’hi prèviament clicant aquí.