Fan un taller per presentar idees als pressupostos participatius

reunió 19 abrilEl proper dijous 3 de maig, de 18 a 20h, l’Ajuntament organitza a l’Espai can Llaurador un taller de generació de propostes perquè la ciutadania i les entitats de Teià comencin a perfilar els projectes als quals volen dedicar els 100.000 euros d’inversió previstos en els pressupostos participatius de 2019. La sessió serà dinamitzada per tècnics en Participació Ciutadana de la consultora Civis, i comptarà amb servei de ludoteca per facilitar l’assistència dels progenitors i les famílies amb fills petits. Si voleu fer-ne ús, només cal que envieu un correu a http://fem.teia.cat i indiqueu el nombre d'infants.

Guia i reunió informativa
Al llarg d’aquests dies tots els habitants de Teià han rebut a les seves bústies un tríptic on s’explica el funcionament i la manera d’incidir en el destí dels primers pressupostos participatius. Aquesta guia s’ha distribuït després de la reunió informativa celebrada el passat 19 d’abril, a la qual van assistir una trentena de veïns i representants del teixit associatiu de la població. També hi eren l’alcalde i diversos regidors de tots els grups municipals.

La trobada va servir per resoldre diversos dubtes i preguntes relacionades amb la metodologia i el procés de votació. La regidora de Participació, Sílvia Marcos, explica que “hi va haver força interacció sobre qüestions de procediment” i es mostra “esperançada amb la dialèctica i el debat públic per establir quines són les prioritats de la gent”.

Inversions garantides
L’Ajuntament va aprofitar l’acte del dia 19 per exposar les inversions públiques que té previstes dur a terme el 2018 i el 2019 perquè tothom les conegui. “No cal que ningú les proposi, ja que les tenim plenament assumides amb càrrec al pressupost ordinari”, aclareix Marcos. Entre les obres ja consignades en els comptes de 2018 hi ha 35.000 euros per arranjar el pati d’educació infantil de l’Escola El Cim, i 65.000 euros per iniciar l’adequació del camp municipal de futbol de Sant Berger per instal·lar-hi, més endavant, gespa artificial.

Ajuntamentdeteia